بررسی زندگی كنستانتین الكسی یف و عقاید و آثار اوتحقیق درباره کنستانتین
گارانتی خرید

دسته بندی: علوم انسانی

بازدیدها: 19

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 19 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل: 16

قیمت:
19,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
بررسی زندگی کنستانتین الکسی یف و عقاید و آثار او

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

بررسی زندگی كنستانتین الكسی یف و عقاید و آثار او در 16 صفحه در قالب Word قابل ویرایش.

 

بخشی از متن :

كنستانتین الكسی یف در سال 1863 در مسكو در خانواده ای روشنفكر و از كارخانه داران روسیه متولد شد .
فضای خانواده وی همیشه آغشته به عشق به تئاتر بوده است و الكسی یف برای اولین مرتبه در پنجم سپتامبر 1877 در یك نمایش خانوادگی بازی كرد . به تدریج علاقمندان به نمایش گرد او جمع شدند و گروهی را تشكیل دادند كه نام آن را «انجمن الكسی یف » گذاشتند .
در سال 1885 ، الكسی یف نام مستعار استانسیلا وسكی را برای خود برگزید .
وی در اوایل كار همیشه سعی داشت از هنر پیشگان بزرگ تقلید كند و در این كار موفق هم بود . ولی بتدریج متوجه شد كه كار هنرپیشگی باید خلاق باشد . وی معتقد بود كه «هنرپیشه باید مفسر عالی ترین احساسات بشری ور هبرو مربی تماشاچی باشد .»
در سال 1897 با نمیروویچ دانچنكو آشنا می شود و به اتفاق در راه ایجاد «تئاتر مخات» (تئاتر هنر آكادمی مسكو) می كوشند . تئاتر مخات در 14 اكتبر 1897 افتتاح می شود و تراژدی تاریخی تزار فئودور ایوانویچ اثر تولستوی كه مدتها زیر تیغ سانسور بود برنامه افتتاحیه این تئاتر می شود .
وی آثار زیادی را بر روی صفحه می برد از جمله دایی واینا در سال 1899 – سه خواهر 1901، باغ آلبالو 1904 - بیچاره آنكه گرفتار عقل شد اثر گریبایدوف 1906 – بازرس اثر گوگول 1908 و آثاری از مولیر – شكسپیر و ایبسن و . . .
در سال 1918 تئاتر و اپرایی به نام استانسیلاوسكی افتاح می شود . در سالهای 1922 تا 24 به اروپا – آمریكا سفری هنری می كند و دنیای هنری اروپا و آمریكا را با سیستم خود آشنا می كند و در شوروی هم استودیوهای مختلف هنری زیر نظر او اداره می شوند .
در آمریكا كتاب زندگی من در هنر را نوشت و به چاپ رساند .
در 29 اكتبر 1928 ، استانسیلاوسكی ضمن اجرای نقش ورشینین در نمایشنامة سه خواهر اثر چخوف كه به مناسبت سی امین سال افتاح مخات اجرا می شد ، دچار حملة قلبی شد . از آن زمان به بعد او ناگزیر دست از بازی كشید و تمام وقت خود را صرف كارهای كارگردانی و آموزشی كرد و هیچگاه از جستجوی راه های تازه و كاملتر برای خلاقیت صحنه ای دست نكشید .
وی معتقد بود كه «هنر نمی تواند ایستا باشد ، هنر باید همواره پوینده و روبه تكامل باشد ، در غیر اینصورت فرسودگی و مرگ تدریجی آن آغاز می شود .»
استانسیلا وسكی كار آزمایشگاهی خود را با گروه هنرپیشگان تئاتر مخات كه در رأس آنها امگا كنیپر چخواد (همسر چخوف) و كدروف و تاپاركف قرار داشتند با كار روی نمایشنامة تارتوت اثر مولیر آغاز كرد .
در سال 1936 وی لقب هنرمند خلق شوروی را گرفت .
در سال 1937 جلد اول كتاب «آماده سازی هنرپیشه» (كار هنرپیشه روی در جریان تئاتر ) را آماده و جلد دوم آن را آغاز كرد .
فعالیت های مداوم استانسیلا وسكی و سیستم او باعث تحولات گوناگون در تئاتر شد و تأثیر اساسی و عمده ای بر رشد و تكامل هنر صحنه ای قرن بیستم جهان گذارد .
طبق اظهار نظر بزرگان تئاتر اروپا و آمریكا ، صحنه های جهانی تئاتر معاصر از وصایای گرانبهای كارگردان كبیر روسیه پیروی می كنند و او را پایه گذار علم تئاتر معاصر می دانند . مجموعه آثار علمی و ادبی استانسیلا وسكی هشت جلد است كه عبارتند از :
زندگی من در هنر (1926) ، كار هنرپیشه روی خود در مراحل مختلف (دو جلد) ، كار هنرپیشه روی نقش – مقالات – سخنرانیها ، بحثها و نامه ها (چهار جلد ) : نامه ها از سال (1886 تا 1938) – استانسیلا وسكی در سال 1938 درسن 75 سالگی درگذشت.
« در مورد سیستم استانسیلاوسكی پیش داوری های زیادی وجود دارد : اینكه فقط با هم ذات پنداری با شخصیت سروكار دارد ، اینكه فقط به درد بازیگران طبیعت گرا یا واقع گرا می خورد . اینكه حاصل بوطیقای خاصی است و امثال این حرف‌ها .»
استانسیلاوسكی دركتاب (آفرینش یك نقش ) می گوید : هركارگردانی در كار كردن روی نقش و برنامه خود برای پیشبرد كارش شیوة خاص خودش را دارد . هیچ قانون تثبیت شده ای وجود ندارد . اما مراحل درونی كار و فرایندهای روان –فیزیولوژیكی را كه در سرشت ما ریشه دارند ، باید دقیقاً رعایت كرد . شرایط انسانی كه استانسیلاوسكی از آن سخن می گوید بر فرایندهای روان-فیزیولوژیكی مبتنی است و آن را می توان »ذهن – بدن طبیعی» تعریف كرد .
ذهن – بدن را وقتی می توانیم طبیعی بنامیم كه بدن به خواست های ذهن طوری پاسخ بدهد كه نه بیهوده و اضافی و نه ناهماهنگ باشد . یعنی هنگامیكه : بدن به خواست های ذهی پاسخ بگوید ، واكنش به همة خواست های ذهن فقط به آن خواست هایی كه بدن با آنها سازگار است و تلاش برای ارضای آنها .
هماهنگی ذهن – بدن در بدنی آشكار می شود كه در خلاء عمل می كند . كه ا ز كنش لازم نمی پرهیزد . كه به نحوی تناقض آلود و سترون – واكنش نمی كند . ذهن – بدن طبیعی عملاً ساده ترین و طبیعی ترین شرایط انسانی است و كاملاً آزار دهنده است كه «به محض اینكه بازیگر پا به صحنه می گذارد ، بی آنكه اثری از خود بجا بگذارد ، ناپدید می شود .» اما همانطور كه می دانیم حقیقت دارد ، بدن به محض رفتن بر روی صحنه میل به بیهودگی ، اضافه بودن و ناهماهنگی می كند . در بیهودگی عمل می كند ، اصلاً نمی خواهد عمل كند . خودش را نقض می كند ، آن حالت طبیعی را از دست می دهد كه قبل از آمدن بر صحنه داشت و دوباره بلافاصله پس از ترك صحنه آن را باز خواهد یافت . برای بازآفرینی این سرشت طبیعی ، این «صدای زندگی انسانی ، این واقعیت » كار، مطالعه و تكنیك لازم است . سیستم این است . ذهن ضرورت ها را می سازد . «پرژیوانی» (بازگشت به زندگی ) .
و...

 

فایل های مرتبط ( 15 عدد انتخاب شده )
پاورپوینت مهارت خودآگاهی
پاورپوینت مهارت خودآگاهی

پاورپوینت آمار و احتمالات
پاورپوینت آمار و احتمالات

تغییر نظام ارزشها در افراد بزهكار
تغییر نظام ارزشها در افراد بزهكار

پاورپوینت فنون مصاحبه تشخیصی
پاورپوینت فنون مصاحبه تشخیصی

پاورپوینت درمان های اقامتی و بازتوانی معتادان
پاورپوینت درمان های اقامتی و بازتوانی معتادان

فرایند تحلیل سلسله مراتبی
فرایند تحلیل سلسله مراتبی

آشنایی با مدل تعالی سازمانی
آشنایی با مدل تعالی سازمانی

بیمارستان
بیمارستان

بررسی عوامل موفقیت پروژه‌های برنامه نویسی موبایل
بررسی عوامل موفقیت پروژه‌های برنامه نویسی موبایل

دوره آموزشی سیستم مدیریت یکپارچه و ممیزی آن
دوره آموزشی سیستم مدیریت یکپارچه و ممیزی آن

آیین زندگی (اخلاق کاربردی)
آیین زندگی (اخلاق کاربردی)

پاورپوینت قانون کار جمهوری اسلامی ایران
پاورپوینت قانون کار جمهوری اسلامی ایران

چرخه حیات توسعه سیستم
چرخه حیات توسعه سیستم

تبیین نقش واسطه ای مهارت های مقابله ای در ارتباط بین سبک های دلبستگی و تاب آوری
تبیین نقش واسطه ای مهارت های مقابله ای در ارتباط بین سبک های دلبستگی و تاب آوری

پاورپوینت اوتیسم - اوتیسم
پاورپوینت اوتیسم - اوتیسم

کسب درآمد دائم بدون نیاز به سرمایه گذاری! با سیستم فروشگاه دهی سل یو کسب درآمد کنید.