مقاله پارکهای کوهستانی تحقیق درباره پارکهای کوهستانی مقاله درباره مراقبت از پارکهای کوهستانی
گارانتی خرید

دسته بندی: محیط زیست

بازدیدها: 75

فرمت فایل: doc

حجم فایل: 39 کیلو بایت

تعداد صفحات فایل: 60

قیمت:
13,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
تحقیق پاركهای كوهستانی و لزوم مراقبت از آنها

فروشنده فایل

کد کاربری 19487
کاربر

توضیحات:

تحقیق با موضوع پاركهای كوهستانی و لزوم مراقبت از آنها دارای 60 صفحه با قالب Word.

بخشی از متن :

كوهستان دارای ویژگیهایی كه باید حفاظت گردند این ویژگیها قبلا آورده شدند در اینجا به عنوان یادآوری می توان مواردی چون مناظر شكوه كیفیت طبیعت بكر ، حیات وحش و فصلهای توریسم و جوامع و فرهنگ محلی و دیگر ارزشهای فیزیكی ، بیولوژیك وكیفیتهای مناظر آنهاست .

رهنمودهای ارائه شده در كتاب راهنمای آماده سازی مناطق حفاظت شده كوهستانی از آن جهت مناسب برای پاركهای كوهستانی نیز میباشد . این پاركها اولا محیطی طبیعی و فارغ از ساخت و سازهای سنگین می باشند و از طرفی در این تحقیق ، تاكید ، بر منظر سازی طبیعی در این پاركها می باشد لذا حفظ كیفیات طبیعی و فرهنگی این پاركها اهمیت می یابد مطالب ارائه شد. كه ذكر آنها در اینجا مفیده فایده می باشند. در سه بخش حفاظت ، آب و خاك مدیریت منطقه جهت كاهش اثرات فیزیكی و بیولوژیكی و مدیریت برای تامین نیاز بازدید كنندگان می باشد . و در صورت تاكید بر مدیریت و حفاظت در كلیه قسمتها مشهود است . این دستور العمل نوع اقدامات لازمه را ذكر نموده اند .

در ذیل به رهنمودهایی چند در مورد هر كدام از این بخشها اشاره می شود . جهت اطلاعات بیشتر خوانندگان می توانند به منبع .... مراجعه نمایند .

  1. حفاظت آب و خاك :

تغییر و تبدیل پوشش گیاهی در اثر فعالیتهای انسانی و تغییر كاربری زمین عموما باعث افزایش فرسایش و در نتیجه رسوب می گردد . بار سنگین رسوبات پیامدهای زیان باریدیگری چون به خطر افتادن حیات آبزیان ، محدود كردن استفاده انسان . سیلاب ، تغییر رژیم رودخانه و محیط زیست دریایی است و به تبع آن بر زندگی انسان و حیات وحش تاثیر می گذارد .

رهنمود 1 – جنگلهای ابری در به دام انداختن آبهای پنهان بسیار مهم هستند . لذا جلوگیری از پاك ترا شی آنها و حفاظت آنها بایید مد نظر قرار گیرد .

رهنمود 2- بررسی مناطق شیب دار برای تعیین اینكه چه بخشی از آنها دارای فرسایش سطحی و لغزش خاك هستند و می توانند جریان آبهای سطحی را به خطر بی اندارند ضروری است. این بخشها مناطق حساس بود و استفاده از آنها ممنوع یا با اقدامات شدید حفاظتی است .

رهنمود3- تدوین و دستورالعملهایی از جنگلهای كوهستانی تحت بهره برداری برای قطع و استعمال جهت به حداقل رساندن صدمات وارده به آب و خاك و اجرای دقیق دستور العملها موجود می باشد .

رهنمود4- برای تثبیت اراضی فرسایش یافته روشهای زیادی اعم از بیولوژیك و مصنوع به عنوان بخشی از مدیریت تثبیت منابع رسوب باید مورد توجه قرار گیرد .

رهنمود5- طراحی پلها ،نهرها ، آب گذرها ، و گذرهای مرتبط با جاده باید بر اساس اطلاعات صحیح هیدرولوژیكی طراحی شده و در صورت عدم وجود اطلاعات فاكتور ایمنی مد نظر قرار گیرد .

 

مدیریت منطقه جهت كاهش اثرات فیزیكی بیولوژیك :

استفاده از مناطق كوهستانی باعث تغییراتی در آنها است كه باید با اهداف مدیریتی منطقه سازگار باشند . تعیین حدود دامنه تغییرات نیازمند پژوهش است . بعضی از عوامل موثر در این حدود ظرفیت برد ، ظرفیت پذیرش اجتماعی جوامع محلی می باشند در این خصوص ،یكسری دستورالعمل در مورد عواملی نظیر حریق ، فشردگی ، كوبیدگی و سایر صدمات فیزیكی بر پوشش گیاهی و خاك ، آلودگی ، دفن مواد زائد ، گونه های غیر بومی ، پراكندگی گیاهان و جانوران بیماری زا و پاتوژن ، استفاده از هیزم و هلیمه .، احداث ساختمان ، چرای دام و استفاده سنتی از منابع وجود دارد . در ذیل به مواردی چند اشاره می شود .

رهنمود 1- اقدامات در مورد اقدامات حریق :

از ایجاد حریق های باز به طور كلی اجتناب شود یا در دوره هایی باشد كه خطری ندارد و سپس آن را در محل حریق كنترل و محدود كرد .

ـ در مناطق دور افتاده كوهستانی تنها باید از اجاقهای هیزمی استفاده شود .

ــ برای مدیریت و اطفا حریق بایدآموزشهای لازم ، تجهیزات و بودجه كافی پیش بینی شود .

 

پوشش گیاهی :

رهنمود 1- پوششهای طبیعی پایدار هر جا كه لازم باشد باید مورد استفاده قرار می گیرند.

رهنمود 2- به عنوان اصل كلی باید استفاده از وسایل نقلیه موتوری در منطقه كوهستانی و ایجاد مسیر برای آنها جلوگیری شود مگر اینكه به طور خاص در طرحهای مدیریت مصوب در نظر گرفته شده باشند .

رهنمود 3- برای ریشه كنی هر نوع گونه غیر بومی كه در اثر كوبیدگی یا اقدامات اصلاحی در مناطق تخریب یافته مستقر شده اند ، باید تلاشهای آگاهانه صورت گیرد .

آلودگی دفع مواد زائد :

رهنمود 1- قانون (( بسته بندی كن ، بسته بندی را خارج كن )) باید به وسیله آموزش و پشتوانه اجرائی عینیت پیدا كند .

رهنمود 2- در مناطق تمركز و كانونهای تجمع مرم باید دستشویی های كافی فراهم شود و پس مانده هایا به خارج انتقال یابند یا طوری تصفیه شوند كه از نظر زیست محیطی مشكلی نداشته باشند.

زیستمندان غیر بومی :

رهنمود 1- از آنجا كه گونه های غیر بومی از طریق بازدید كنندگان و توریستها وارد میشوند ، لذا آموزش آنها درباره پیامدهای گونه های بیگانه و غیر بومی بسیار حیاتی است .

...

فایل های مرتبط ( 15 عدد انتخاب شده )
پاورپوینت روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی
پاورپوینت روشهای تصفیه فاضلاب صنعتی

پاورپوینت یخچال های طبیعی
پاورپوینت یخچال های طبیعی

پاورپوینت محیط زیست، تخریب و آلودگی
پاورپوینت محیط زیست، تخریب و آلودگی

پاورپوینت مهندسی محیط زیست
پاورپوینت مهندسی محیط زیست

پاورپوینت مدیریت محیط زیستی
پاورپوینت مدیریت محیط زیستی

پاورپوینت کلیات محیط زیست
پاورپوینت کلیات محیط زیست

پاورپوینت کارگاه آموزشی آلودگی هوا
پاورپوینت کارگاه آموزشی آلودگی هوا

پاورپوینت روش دفع پسماندهای جامد بیمارستانی
پاورپوینت روش دفع پسماندهای جامد بیمارستانی

پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب
پاورپوینت تصفیه آب و فاضلاب

پاورپوینت پاکسازی و اصلاح آبها
پاورپوینت پاکسازی و اصلاح آبها

پاورپوینت اهمیت آب و سلامتی
پاورپوینت اهمیت آب و سلامتی

پاورپوینت تاثیر آفات و سموم بر محیط زیست
پاورپوینت تاثیر آفات و سموم بر محیط زیست

پاورپوینت ارائه سیستم های یكپارچه وپیش ساخته نوین تصفیه فاضلاب دراجتماعات كوچك ومناطق روستایی
پاورپوینت ارائه سیستم های یكپارچه وپیش ساخته نوین تصفیه فاضلاب دراجتماعات كوچك ومناطق روستایی

پاورپوینت برنامه راهبردی مرتع كشور
پاورپوینت برنامه راهبردی مرتع كشور

پاورپوینت پدیده ریزگردها و گرد و غبار در ایران 16 اسلاید
پاورپوینت پدیده ریزگردها و گرد و غبار در ایران 16 اسلاید

کسب درآمد دائم بدون نیاز به سرمایه گذاری! با سیستم فروشگاه دهی سل یو کسب درآمد کنید.